jak to asi je

jak to asi je

Anotace: přemýšlím a nebo sem vymletej ?

neexistuje dobro a zlo
neexistuje pravda ani lež
neexistuje nic
všechno je jen komplot
slova sou prázdný permutace
písmenek
kdo jím dal význam a nemájí význam
jiný
mluv na cizince div se že ti
nerozumí
a proč ty nerozumíš jemu a nebo zvířatům
všechno je jiný je to naopak
a nebo je to stejně ?
kdo ví? odpověd ví jen ten jež
prokoukne za mlhu
ale kdo to bude
a kdy a jak to dokáže
otázky tohle sou nezodpovězené
však odpovědi sou blízko jen
jít za tím
otázka ted zníš však kam ?
Autor ostuda lidstva, 22.02.2011
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: humus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ke konci píšeš jak Yoda jest :-))

23.02.2011 17:06:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí