Burzum II.

Burzum II.

Anotace: ......................

Našel jsem ve svém labyrintu
to co jsem ztratil
sílu, která mě poháněla dál
nebyl jsem to já
zaprodal jsem svojí duši
zástupu lidí co jdou slepě
zatím co já nevidím
co vidí oni
tak mi to přijde zbytečné
proč jen o tom mluvit
když za chvíli se na to zapomene

proč jen lidi se vrací k minulosti…

ty se pořád vracíš k tomu
co někdo pověděl dlouho předtím
než poznal vůbec tebe
jak se chováš
z minulosti bychom se měli poučit

ano nejsem bez viny
nebudu házet kamenem
každý z nás šlápne vedle
já to vím…

v mých myšlenkách
vy se vůbec
ale nevyznáte
každý z nás stojí na jiné hranice
každý z nás bydlí na jiném hradě

mé srdce patří bohům
kteří žijí na severu
lidem, kteří znají runy
ctí tradice předků
rozumí přírodě a jejím touhám…

na to nemohu zapomenout
když ano
řeka osudu mě znova přivede
k mé víře, kterou mám v srdci
dotýkám se thorova kladiva
v rukou držím křišťál
ach ano, magická moc
drahých kamenů a jdu spát…
Autor Vlk v rouše, 23.02.2011
Přečteno 228x
Tipy 11
Poslední tipující: Anjesis, Jiná, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Elesari Zareth Dënean
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí