Jednou

Jednou

Anotace: ...

Jednou si možná vzpomenem na ten čas -
kdy s dítěte stával ses člověkem,
kdy celý ten svět pod nebem
byl jen Tvým, ale i všech zároveň.

Jednou, i když nebude to hned,
začneš i nad svým mládím přemýšlet.
A budeš se jen sám sobě smát
jak procítěně se učil ten svět znát.

Jednou až začneš přemýšlet nad svým životem,
nad chvílemi, které jsi prožil,
kéž zjistíš, že nebyl promarněn,
že nebyla marná síla, kterou jsi do něj vložil
Autor petulinka :), 26.01.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mno, moje dětství určitě promarněné nebylo... byl čas na všechno, ta bezstarostnost. Chjo, chci se vrátit :). No, hezounky napsané to, co si asi každý z nás jednou uvědomí.

27.01.2006 11:55:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí