Oheň

Oheň

Anotace: Co jenom dělat bez ohně...snad blesky způsobí požár..

Hrozná zima venku
prázdná láhev vodky
pomalu ztrácím energii
jsem čím dál slabší
ach ano ta nemoc
můj plamen ohně
pomalu vyhasíná
tolik si přeji znova
nabrat sílu
ani neudržím meč ve své ruce
bolest hlavy proniká hlouběji
do mého těla
tolik si přeji znova
nabrat sílu
stát znova po jejím boku
ochutnat to jídlo
co mi jen připomene mé předky
kteří sem přišli z dalekého severu
znova se vrátím ke starému učení
mocných Vikingů
jen potřebuji znova
rozhořet si svůj oheň
který pomalu ztrácí sílu
den za dnem
jak slunce zapadá
tolik si přeji znova
abys mě políbila
dala mi rozhořet oheň v mém těle
byl by to polibek silný
jak láhev vodky…
Autor Vlk v rouše, 23.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 14
Poslední tipující: la loba, Anjesis, Helena Buchtová, Gabrielle, Jiná, NikitaNikaT., Tamara
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O vodce by se dalo dost polemizovat...

15.03.2011 21:38:00 | la loba

O vodce by se dalo dost polemizovat...

15.03.2011 21:38:00 | la loba

vodka zaručeně vždycky zabírá, když ostatní nefunguje

23.02.2011 16:44:00 | Lagedama

Vodkou se nezahřeješ, láska a přátelství dá mnohem víc :o)

23.02.2011 14:21:00 | NikitaNikaT.

Raději než láhev Vodky, žhavý uhlík posílám a pár polínek přidávám, aby zas oheň rozhořil se a ty byl láskou přivítán.

23.02.2011 14:13:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí