ČARODĚJ

ČARODĚJ

Anotace: O schopnosti kouzlit v myšlenkách.

Čaroděj co má dřevěnou tvář
a neviditelnou zář
stále mlčí a přesto je lhář.

Jeho místo je v koutě
kde čítává svůj snář.

Jednou o něm někdo řekl,
že je žhář....
jindy v kostele farář pronesl
"ten tichý čaroděj musí mít svatozář"

Přesto se nic nezměnilo
ani když se zatemnilo
a čarodějovo místo vyměnilo.
Ani jeho oko se nezjemnilo.

Nezměněn je dřevěný a sám
jednou ho vezmu na veliký flám.
Autor Lavander, 23.02.2011
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Dragita, Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí