Garance záruky

Garance záruky

Anotace: S nadhledem.

V mém srdci zoufám
a bezmezně doufám,
že jednou bude všechno jinak,
že začnu žít a nejen snít.

Jako malíř malující svůj život,
jako spisovatel mapující svoje kroky.
Připadám si jako ztracená bytost,
jenž ztratila garanci záruky.

Je tohle vlastně,
co chci od života?
Nebo jsem tu špatně,
že by špatná doba?

Hlasy v mé hlavě mlčí
ani mi nenašeptávají.
Žádné pohledy do očí,
co by řekli víc.

Možná toho chci od života přespříliš...
Autor Cassée Moteur, 23.02.2011
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí