Pavouček

Pavouček

Anotace: Něco na dobrou noc

Pavouček tiše přede svoji síť,
občas ztratí se mu niť.
Tak jako v noci sny plynou,
tak jako myšlenky se minou.
Pavouček tiše přede dál,
je tvé mysli král.
Rozhodí své pavučiny snů,
přibarví ti všednost dnů.
Vykreslí ti obrazy,
kterými nic nezkazí,
protože až se ráno rozední,
vše ti opět zevšední.
Pak obrazy se rozplynou,
pavučinky rozpadnou
a raní paprsky pod víčka se dostanou.
Autor Ufonečka, 23.02.2011
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcone, CULIKATÁ, jitka.svobodova, staranna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hebké usínání

23.02.2011 18:36:00 | staranna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí