Slova

Slova

Anotace: Nějak mi poslední dobou dělá problémy vyjádřit se slovy... někdy slova ani nestačí.

Sbírka: De amore et alia

Nemohu už přijít na ta správná slova,
avšak zkoušet to budu stále znova.
Zkouším najít jinou cestu,
přes obrázky hledám vzestup.

Fotky Tvé upravuji s láskou snadno,
zahrávat si s osudem není však radno.
Mám však štěstí, říkáš že se Ti to líbí,
to že opravdu miluji Tě, obrázky ti slíbí.

Pro Tvoji lásku vzdal bych se všeho,
a nevzdám se tě i kdyby vše špatné se dělo.
Mám však depresi, dochází my krásná slova,
nenacházím ty vhodná i když zkouším hledat znova.

Tak se ti teď omlouvám,
pozornost svou od básní přesouvám.
Obrázky jdou mi mnohem lépe,
a už slyším jak inspirace pro báseň mi klepe.

Něco zkusím napsat ti brzy,
ale teď bohužel ne a to mne mrzí.
Však má láska k Tobě tím nijak neslábne,
a vždy když jsem s Tebou tak mne Amorův šíp opět zasáhne.
Autor Jiskroid, 23.02.2011
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares, Ovádko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkus jí to napsat na fb, třeba se jí to taky bude líbit..

23.02.2011 21:49:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí