Na cestě do pekla

Na cestě do pekla

Anotace: Kéž by se o tomhle tématu nemuselo psát,protože by žádný drogy na světě nebyly.............

Před tebou ,
velká zeď,
nad tebou,
na obloze šeď.

Tak se odvaž,
tak se zas sjeď,
vždyť už to znáš,
na zpaměť.

Něco tě trápí,
nevíš jak dál,
tímhle to řešíš,
jak canibal.

Chceš z toho utýct,
no tak si dáš,
sám ďábel rohatej,
drží tu stráž.

Před tebou,
velká zeď,
nad tebou,
na obloze šeď.

Tak se odvaž,
tak se zas sjeď,
vždyť už to znáš,
na zpaměť.

Něco tě bolí,
ty nevíš jak dál,
tohle tě zkolí,
proč by ses bál.

Nemyslíš na to,
co může se stát,
ze života bláto,
si umíš udělat.

Před tebou,
velká zeď,
nad tebou,
na obloze šeď.

Tak se odvaž,
tak se zas sjeď,
vždyť už to znáš,
na zpaměť.
Autor Bizkittka, 23.02.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí