Miluji

Miluji

Anotace: :)

Lásko má jediná
teď mi tak vzdálená.
Chci ti tímto říci,
jak moc chybíš mě i mému srdci.
Mé srdce touží po tobě jen
ať už je noc, nebo bílý den.
Já miluji tvou duši,
miluji tvé srdce,
miluji tvé oči,
miluji tvé ruce.
Miluji jen a jen tebe
ty jsi mé slunce,
ty jsi mé nebe.
Chci být stále s Tebou.
Chodit městem jen tak ve dvou.
Chci tě hladit, chci tě líbat,
do očí dlouze se ti dívat.
Chci si tě vzít, a s tebou žít! ¦
Autor Šárie, 23.02.2011
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí