Odpusťte

Odpusťte

Anotace: -

Prosím odpusťte
neznalému chyby
totiž vlastně ani
není chlapec zdejší
tak prosím odpusťte
a on vám lecco slíbí
řekne a udělá vše
co vás ukonejší

Jen už se nezlobte
nesypte na něj popel
ochotně nastaví vám
k ráně druhou tvář
on přišel mezi vás
vy jste jej vzali bokem
dělá co myslí že je správně
vážně není lhář

Skáče jak pískáte
abyste odpustili
A v jeho srdci hraje
jiná melodie
jak jehně prosí vlky
by ho začlenili
vlk se z něj musí stát
anebo nepřežije.
Autor Bolder, 23.02.2011
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, NikitaNikaT., Morsia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš opravdu zajímavě,škoda že nestíhám číst:-))

25.02.2011 10:06:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí