Pláč Ptačího krále

Pláč Ptačího krále

Anotace: O vnitřním hlase co pokouší naše přesvědčení

Do mysli vplouvají slova co říká
Snažím se neslyšet skřípavý hlas
V záhybech ticha se pohnula klika
rukou co nedává nikomu čas
Pokradmu přichází
S úsměvem na tváři
drtí mi kůstky a já cítím strach
Ptačího krále co čechrá mi pírka
Z jistoty najednou zbyl mi jen prach
Autor mangie, 23.02.2011
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, Kars, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí