Zahrada

Zahrada

Anotace: ..

Chodila jsem kolem zahrady rozkvetlých růží
Každý den
A dívala se do oken
Domu co se v slunci třpytil

Vůně květin válela se ulicí
Jak opar opilého rána
S hůlkou a zasněnou čepicí
Toho bezstarostného pána
Co se tím třpytem opájel

Stával na rohu
Denně
Jako já
Když procházela jsem kolem
A tím pohledem zmámená
Dávala předsudkům sbohem
Autor mangie, 24.02.2011
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí