Podzim a povinnosti

Podzim a povinnosti

Anotace: ...

List o nos se zastavil,
chtěl abych ucítil
vůni podzimu,
který shazoval šaty...

...podzim je však daleko...

Listonoš se zastavil,
chtěl abych ucítil
přítomnost podzimu,
shazoval brašnu...

...pověsil povinnost na hřebík...


je daleko
jsou daleko

...podzim a povinnosti...

a kdy se vrátí
ukáže nezvratný čas
Autor Tomáš Přidal, 24.02.2011
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Radek.oslov.Šafárik, ZILA78, Jiná, la loba, CULIKATÁ, Květka Š., Morsia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí