Rychlík Život

Rychlík Život

Anotace: A já jen černobílý pasažér.

Sbírka: Znovuzrození

Jsem jen pasažér,
v rychlíku života.
Jsem jen pasažér,
kolem mne samota.

Tváře lidí se míhají,
lásky v jednu splývají.
Pouze pláči potají,
i přesto, že mne neznají.

Jsem pasažér černobílý,
bez duše a bez svědomí.
Lásku lehce slíbí,
slovy duši ochromí.
Autor Satha, 24.02.2011
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí