Změna

Změna

Už asi odzvonilo
bláznivým zítřkům
kdy křepčila jsem
jako šílená v davu
a bylo mi jedno
že jsem stejná
jako všichni ostatní
když ve stejných oblacích
jako Ty
měla jsem hlavu
a ta vidina stejnosti
mi přišla
samozřejmá
...
Už vyrostla jsem
z culíčků
jež nosila jsem
ze všedních dní
kdy i studené noci
byli stejné
dospěla jsem do bodu
kdy bych se
lišit chtěla
a přijde mi to
samozřejmé
...
Autor TedelyBear, 24.02.2011
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, Květka Š., jitka.svobodova, CULIKATÁ, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí