co dál?

co dál?

Anotace: ...když všechno jsem prohrál...

...

celý den bloudím zahradou
a v květech zmrzlých
cítím Tvou vůni,
za tabulí skleněnou
touhy mé řvou
a vyjí na koláč zářivé luny

...

bolavá květenství,
dalších dní všedních,
rostou tu
nikdo však do vázy
nikdy je nedá,
dnes vím ,že bych neváhal,
stál za to by i ten hřích,
vždyt žít život bez lásky
moc dobře se nedá

...

na bedně vzpomínek
tiše tu vrávorám,
smyčka se s myšlenkou
každičkou svírá,
uprostřed nejbližších
tolik jsem sám,
snad od kroku do prázdna
drží mě ještě...

...má víra?
Autor chalcedon, 24.02.2011
Přečteno 382x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, Sapphire, ZILA78, Psavec, Antares, ziriant, nejsembásník, Mbonita, jitka.svobodova, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po čase jsem se vrátila k této tvé básni...
smutek a bolest ji činí krásnou a přitažlivou...
každý z nás občas stojí sám... uprostřed milovaných

tato vnitřní samota nám dává možnost nahlédnout,
čím jsme skutečně bohatí... díky ní můžeme vidět,
v čem spočívá naše velikost a smysl našeho bytí

27.09.2011 07:53:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Věř, že přijde čas, kdy sám v duši nebudeš zas
ST

24.02.2011 22:23:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí