Ve světě...

Ve světě...

Ve světě, kde vládne sobectví, nemá láska šanci
Ve světě kde vládne sobectví, kdo miluje – ztrácí
V tom našem světě, kde je místo jen pro vlastní prospěch

Ve světě, kde vládne nenávist, nevidim naději na spásu
Ve světě ovládaném penězi, nikdo nevnímá přírodní krásu
V tom našem světě, kde záleží jen na aktuálním pocitu blaha

Nevidím do všech koutů, přesto bojím se zítřka
Co přinese prohlubující se deformace lidský mysli
Nezbejvá než věřit, že jsou ještě otevřený dvířka
A za nima k naději cesta, po který jsme snad kdysi šli

Umim se radovat z maličkostí, ale i ty maličkosti jsou čim dál menší
A ta tupá většina každej den pracuje na jejich odstranění
Když koukám v ulicích kolem sebe, nepřipadám si vůbec zdejší
A každou noc uléhám asi očekávajíc nějaký znamení

Ve světě, kde bezohlednost udává tón
Ve světě, kde nás k propasti žene shon
V tom vašem světě já nikdy nebudu chtít žít
Autor Voiceless.Messenger, 25.02.2011
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, *whatsoever*, CULIKATÁ, Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tím světem to tak bohužel je, ale jsou jedinci, kteří se nedájí strhnout s davem. A ta dvířka taky jsou..vždy jsou dvířka.

03.12.2012 13:57:26 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí