Nenávist

Nenávist

Anotace: ...

Nenávist.. Nenávist a láska.
Tolik lásky se v srdci střádá.
Tolik lásky kterou nenávist přebíjí.
Láska se může mýlit ? Nenávist se nemýlí..
Hádka za hádkou.. nenávist se vkrádá.
Bez lásky či sní.
Dívce se v očích zalesknou slzy.
Bojí se, že příjde to brzy..
Její duše strádá !
Bezmocně.. Sesune se k zemi.
Jako tělo bez duše.
Ležíc v krvi.
Krev jí ztéka po pažích..
Duše stoupá vzhůru..
Tak bezcitná a bez duše.
Jako růže, která okusila zradu..
Autor Petty, 26.01.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nenávist má k lásce blízko a naopak...
je to protipólní milování bližního

27.01.2006 12:15:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí