Tvůj tanec se smrtí..

Tvůj tanec se smrtí..

Anotace: ...

Když černý havran smuteční píseň zpíval..
To tys na řasách slzy míval.
Když havran zakrákal .. Zatmělo se mi před očima.
Jako by mě studenou vodou polila.
Cítila sem její oči..
A tys byl v její moci.
Kdo Ti může pomoci ?
Nikdo..
Je to Tvůj tanec se smrtí...
Autor Petty, 26.01.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně vystihuješ pocity

27.01.2006 12:16:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí