Pomsta

Pomsta

Anotace: jak to dopadne když to občas ve vztahu neklape (vraždění a tak)

na polovic rozčtvrcený torzo chlapa
přibalený v batůžku tak jako mapa
pěší túra s fůrou obav mezi ušima
šustí list o list na stromě co duši má
sklání se větve nad postavou s lopatou
co spali s tou snad povstanou s odplatou
nekonečná smyčka někde uvnitř uvíznula
snad bude provždy po všem nebude už nikdy nula
udusaná hlína tajemství skrývá tiše
a cucky zas lítaj kdesi z hrudi tak jako medvídkovi z plyše
Autor Kytara Kyd, 25.02.2011
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí