ZMIZEL JAKO STÍN....

ZMIZEL JAKO STÍN....

Anotace: stín...

Zmizel jako stín
už jsem ho nikdy neviděl
jen jsem si na něj vzpomněl
neznámí známí
on znal jen sebe
a jiní jsou stín
co se ztrácí
jak list papíru
když si s ním vítr hraje
chodí kolem lidé
milenci co hledí na sebe
on kráčel...
v jeho tváři úsměv nebo pláč
nevěděl co je zač
kráčel,jak ztracená iluze
dřív než svět zmizí
je sám a mizí
jako stín...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.02.2011
Přečteno 281x
Tipy 15
Poslední tipující: lennerka, Rejha, Jacob P. Verlaine, Psavec, Linzerka, Alci, labuť, PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí