KOVOVĚ DUHOVÁ RAKOVINA

KOVOVĚ DUHOVÁ RAKOVINA

Anotace: ....

Mé srdce je hlubina
neprobádaná jeskyně
tisíce citů
má duše je prostor
vylitá hladina
nekonečných pocitů.

Mé ego je rakovina
mobilní svatyně
nemilovaných parazitů
mé tělo je netvor
nelítostná mina
číhající ze zálohy v krytu.

Mé emoce jako bariéra
šum pouličních lamp stínový
černá křídla smrtihlava
můj osud jako kalich hořkosti
tmavého vína slz
utopený ve tmě map.

Má osobnost,kariéra
pláč kovově duhový
hrdlička sněhově popelavá
můj názor Výsosti!
je jen pomuchlaných slov trs
sám sobě kat.
Autor ZILA78, 25.02.2011
Přečteno 292x
Tipy 21
Poslední tipující: casla, la loba, Jacob P. Verlaine, jedam, Kars, SantanderEntré, Psavec, Jiná, Linzerka, jitka.svobodova, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St!skvělá!zase nad ní budu bádat...je mi blízká...

27.02.2011 11:20:00 | la loba

Tvé srdce, tvé ego, tvé emoce, tvá osobnost,
zdá se, že naložilas' na sebe všeho dost a dost

26.02.2011 07:59:00 | Kars

kat .. tak tak .. kát se .. ST

25.02.2011 19:38:00 | Helena Lovecká

g.e.n.i.á.l.n.í

od začátku až do konce!!

25.02.2011 19:33:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí