Věk

Věk

Anotace: Kráťounká, líbivá, rychlá. :)

Démonem v duši,
andělem v tváři,
však přesto stále člověkem,

kdo ticho ruší,
když naděje září
a jak ubíhá věk za věkem,

v bělostných mracích
mé srdce chladne,
tělu stáří nastává,

duše se ztrácí,
tvář chřadne,
však lidskost, ta zůstává.
Autor Elie, 25.02.2011
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: Colonel, Gabrielle, zíťa 2, CULIKATÁ, ZILA78, danav
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí