Sen

Sen

Anotace: sen - pro báječné úžasné holčiny ze školy

Sbírka: Moje básničky

http://www.youtube.com/watch?v=QZH-_aY6wAs
http://www.youtube.com/watch?v=GrnT40ZES2M


Z noci na tento den,
zdál se mi ten nejkrásnější sen.
Ten kdyby se mi splnil,
tím by mi i prázdná místa u srdce vyplnil.

A o čem se mi teda zdálo,
a co se v něm taky událo?
To vám bude již hned odpovězeno,
až bude jablko v mé pravé ruce dojezeno.

Tak já už tedy začnu,
hezky si u toho hačnu.
Ve snu jsem měla své oblíbené a fajnové lidičky,
nebyly to jen dětičky.

No, i když všichni jsme tak trošku ještě děti,
nebudu mé spolužáky a zároveň kamarády, takto označovati.
Už znáte některé herce,
všichni jsme měli létající koberce.

Pořádali jsme závody,
nikdo z nás neměl výhody.
Poté jsem si zahráli volejbal a basket,
a po hrách nasedli jsme každý do svých raket.

Odletěli jsme na vzdálené místo od země,
nikdo nebydlel v domě.
Všichni spali venku,
viděli jsme tam občas i nějakou srnku.

Všichni se měli rádi,
nebyli už jen kamarádi.
Neznali závist a žárlivost,
tohle vše nazývali jako blbost.

Takový, kdyby byl i dnešní svět,
složený z těhle mých vět.
Hned by se žilo líp,
kuřátko by třeba už nedělalo jenom píp.
Třeba by i mluvilo,
své city taky vyjádřilo.

Tohle jsem složila pro ty moje zlatíčka,
pro ty moje sluníčka.
Ony ví holky moje,
takhle vám vyjádřuji zase ty city svoje.
Autor Nikolka, 25.02.2011
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí