Past

Past

Anotace: past

Na nebi bílé spjaté ruce,
a pozadí hvězd.
V tichém kostele Krista na kříži studí nohy;
myšlenky té sochy se mi začínají plést.

Staré svaté kosti jsou zakopané pod oltářem
a nová hromádka kostí je v posteli;
bělostně spinká pod polštářem.

Kvílící tvář člověka
ze sna vyleká.
Však řvoucí ústa pojednou
zmlknou v odmlku;
jejich bílé zuby jsou ostré,
cítím je na krku.
Autor Krapet, 25.02.2011
Přečteno 264x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, CULIKATÁ, Klaný, ZILA78, SantanderEntré
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré....S.T.

26.02.2011 07:13:00 | ZILA78

super idey, super verse, supertip!

26.02.2011 03:25:00 | SantanderEntré

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí