Puding zraje

Puding zraje

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=rRzzFvLM5-k i pro tuhle galaxii a nejen..

Nefalšovaná zima a kousky křupající pěny
Holé srdce co zahaluje stěny
Obmotává všechny zrcadla
Občas Ti visí na rtech a bývá bezradná

Přehlíží křižovatky
Miluje mezi prsty šikmý směr
Minulost co hoří nezávisle

Stíny vytetované kopretiny na paži
Puding který zraje v koláži
Písmena spojená s vesmírem

Slzy na cáry
Nitro podlehá sladkým svodům
Tkaničky bot závazat a jít o dům dál

Zahýbat osudu a letět nahoru
Očesávat duhu bez záruky
Poráží všechnu hořkost a číselné řady

S nálepkou:Pan dokonalý a čas zastaví
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 26.02.2011
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, váhy, její alter ego, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahýbat osudu... hmm!

28.02.2011 23:22:00 | Juan Francesco de Faro

zvláštní,líbí se mi,,,,,,S,T,

26.02.2011 07:09:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí