Vůně zakázaných zahrad

Vůně zakázaných zahrad

Anotace: volné verše

Voníš.
A je to vůně zakázaných zahrad.
Vzpomínka na dětskou bezbrannost bez trpkosti.
Vzpomínka na okamžiky bezelstné rozkoše.
Na náhodu, co se musela stát.

Voníš.
Jako chvíle, co stále a stále přichází.
Ta se nezdrží, hned mizí.
Do dálek, kam nikdo nedohlédne.
Do zakázaných zahrad.

Voníš.
A báseň mohla být lepší.
Krása ale odvádí od pravdy.
Od pravdy k vzpomínce
na zakázané zahrady.
Autor BsP, 26.02.2011
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasr. romantik, Divoženka1, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ, korncaffe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí