Odpoledne

Odpoledne

Anotace: surrealistická pohlednice

Začátek vlažného odpoledne,
slunce svit v úhlu kolmém.
Realita kopíruje svit,
vně-my přízemní uzavírají symbol Teď.

Záludné otázky bez odpovědí,
kladou se na podnos beze slov.
Úzkostně tající zpovědnice bez zpovědí,
hledajíc znamení v okamžiku slov.

Jak krásné by bylo topit se v okouzlení,
divného světa bez žádného omezení.
Těkavé momenty věčnosti v záštitě dění,
Denní to nekonečné snění.

V pohledu sebe poznajíc řád,
Věci dech beroucí nosí znak Teď.
Neřády s řády za poblouznění
Plujících po našich zdech.
Autor soustava, 26.02.2011
Přečteno 184x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí