mezinárodně

mezinárodně

Anotace: asi tak

Pod sukní
odnesu si tvoje tóny domů

Tam budu se je učit
(jak jazyk, který dnes už znám)

A v létě
ti je zazpívám
(v tom jazyku, jenž dnes už znám)

Když empatie,emoce a vnitřní síla
přimíchá se k tomu
(v tom jazyce, který já dnes už znám)

dám Tobě vše
a ostatním rozdám to všechno,
co ještě zbylo, domů
(Ovšem
pokud nebudou zájem svůj
jen přestírat)

...v jazyku, který já už znám...
Autor Churry, 26.02.2011
Přečteno 369x
Tipy 34
Poslední tipující: enigman, Efiee, Chancer, Juan Francesco de Faro, Holis, la loba, maliska, Gabrielle, Agniezka, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve víru jazyků...

17.03.2011 23:57:00 | enigman

"Pod sukní
odnesu si tvoje tóny domů"

Začíná to velice hezky
Tóny kouzelné flétny...

01.03.2011 22:25:00 | Juan Francesco de Faro

Zamyšlenkové a lehce citové...

26.02.2011 16:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí