Holt stromům

Holt stromům

Anotace: o plýtvání plody života.

Koruno vzácná , mocná , ve své zranitelnosti
nabízíš lásku a stín v hojnosti.
Své dlaně směřuješ k lidem , vem si , jen vem , trochu pro sebe zahal se klidem.
My nevida tvé ruce , rveme v nenasytnosti tvé děti - tvé ovoce.
Plýtváme jimy , pohazujeme je kam se nám zachce.
Jen mne napadá ? Co bude pak ? Až tu nebudou tvé štědré ruce, tvá náruč - a po tobě jen prázdná planina ?
Autor Davarba, 26.02.2011
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí