JIP

JIP

Anotace: Odvaha sněženek

Moje duše je na startu
jednotky intenzivní péče
a až tělo předám skartu
nemá cenu brečet

ležím a slunce mi hladí víčka
a do daleka koukám
cítím že dohasíná moje svíčka
která mává jarním loukám

přemýšlím coby kdyby
a kde udělal jsem chyby
koho bych rád viděl
a kdo se za mě styděl

času tu mám fůru
a sestřičky jsou krásný
jdu poslední tůru
mým světem básní

Mé návštěvy se tenčí
a slůvka se motají
a na zprávy z venčí
ptám se jenom potají

ptám se na odvahu sněženek
a jarní dech
na dech který včely vyžene
vypít mokrý mech

ptám se na sílu sluneční
a tajemství měsíce
na teplé dny sváteční
jež hřejou nejvíce
Autor Akyš, 26.02.2011
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., PoeziGirl, Nola77, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta báseň bolí
smutným tónem voní:-((
Ale hezky si ji napsal.

26.02.2011 20:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí