hledání v životě

hledání v životě

Anotace: o hledání vášně

Chci zpátky jít,
zas dál jen snít,
vzpomínek pár,
S sebou si vzít.
Neutíkej,
neodmítej,
vždyť paní láska je rajcovní dáma,
vášeň a cit,
nenajdou klid,
možná až teď, až se obejmou s náma.

Třeba tě potkám,
třeba se dočkám,
a oba najdem,
co jsme dávno ztratili,
třeba se sejdem
někde kde jsme kus, z života upili.
a potom vejdem,
aby, jsme čas spolu vrátili.

Hledám v životě koření,
hledám,
snad to není bezcenný,
a někdo ocení,
že srdce na dlani mám,
třeba to přijde,
třeba to vyjde,
a další léta budou veselý,
třeba a možná,
každý z nás pozná,
komnaty v duši, kam jsme nesměli.
Autor blackoun, 27.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí