Bez cíle

Bez cíle

Anotace: ...a také bez anotace.

Sednout si na koleje
a sledovat mráz, jak po pražcích se vozí.
Nikdo ti nedoleje
(sklenku vína),
byli jsme bozi

Tmou se snáší mlha
a nechce, NECHCE se jít domů.
Jen naděje marně šplhá,
ač věčně v splínech tonu.

Proč smutno je mi,
když lidí kolem je fůra!
Zase sama mezi všemi.
Život jako věčná túra.

Bez cíle...
Autor Muchula, 27.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: kikiis, Gabrielle, Charlie's dot, CULIKATÁ, humus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi poutník bez cesty
a tvůj kompas nebeský
nedává pražádnou záruku
Zapomeň na stesky
slunko si nakresli
svou duši vezmi za ruku
a spolu vyjděte.. ;o)

29.03.2011 18:51:00 | kikiis

když lidí kolem je fůra!
Zase sama mezi všemi.

-

moc dobrý

27.02.2011 05:46:00 | humus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí