PROČ BY KŘÍDLA MĚLI MÍT JEN PTÁCI

PROČ BY KŘÍDLA MĚLI MÍT JEN PTÁCI

Anotace: měli mít

Proč by křídla měli mít jen ptáci
člověk chce přece také létat
lidé se jen ptají
"Že ptáci se tak vznášejí"
poznávají denně nové
nové příběhy tak obyčejné

Zůstávají v řadě stínu jiných
a neví že se vrací
jen vzdálený vesmír
jakou mají práci
v ulitách ztracených

Krasu schovanou v dálce
nechtějí už nikdy více
řada je v nás
těch živě-mrtvých stínu
nepřiznanou vinu

Ptáci s křídly
letí jen dál
lidé však to nedokážou
prstem sáhnou
co umí ptáci
co vrací
co umí

Letět si nad města,krajinu a sny
nesčítat své staronové dny
neobjevené
vzbuzená touha
co je dlouhá
létat jak pták
do oblak
je to přání
"A já se ptám?
PROČ???
BY KŘÍDLA MĚLY MÍT JEN PTÁCI.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.02.2011
Přečteno 322x
Tipy 23
Poslední tipující: ilona, Danga, Psavec, hašlerka, Mbonita, Charlie's dot, PIPSQUEAK, la loba, Jiná, zenge, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St!ráda lítám v myšlenkách i snech

27.02.2011 14:13:00 | la loba

pěkná myšlenka...vždyť lidé se přece taky vznášejí..a daleko krásněji..

27.02.2011 14:00:00 | Jiná

No jo...Proč???
ST.

27.02.2011 10:59:00 | Květka Š.

st

27.02.2011 10:16:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí