***

***

Anotace: ***

Kouzlo vyprchalo, otupění,
Dál putujeme dokonalostí
Pohybujeme na rozhraní

Jako trs hroznového vína
Ztěžklý v zralosti
Na všech stranách visí vina

Sklízíme bobule neurčité barvy
Perfektní plod
Očesané jsou naše hlavy

Stojíme rovně jen v leže
Nenalezli záchranný bod
Dali jsme ze sebe vše
Autor Edmond Kadad, 27.02.2011
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Viva La Roma, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí