Růžová nemoc

Růžová nemoc

Anotace: Tato básnička vznikla do jedné akce Bláznivá témata a tentokrát byla na řadě Růžová nemoc.

Ležela v měkké posteli
vlasy neposlušně rozevláté
každý muž jí kdysi chtěl
rty měla vždy rozesmáté

Ležela v měkké posteli
jen neznatelně dýchala
Ležela v měkké posteli
svou kůži neustále škrábala

Ležela v měkké posteli
líčka skrvnami posetá
na noční oblohu pohlédla naposledy
dostala ji totiž zákeřná nemoc růžová

Růžové fleky jsou nakažlivé a zrádné
když se jednou na kůži objeví
víte už, že bojovat dál je marné
Autor Dragita, 27.02.2011
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v tom jsem s tebou zajedno;) - i když to v básničce tak nevypadá.

02.03.2011 22:28:00 | Dragita

Hezké, bojovat se musí, až do poslední chvilky.

02.03.2011 22:10:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí