Píšu a píšu

Píšu a píšu

Anotace: píšu a píšu...:-)

Píšu a píšu

Píšu básně ze života,
s touhou zvýšení rychlosti pilota,
píšu o lásce, štěstí i smutku,
jsem pouhý laik,
však snažím se vskutku

Píšu bez váhání,
abych zahnala svůj žal,
chci jen,aby můj život
za něco stál

Úzkost zaháním psaním slov,
které mám na jazyku,
mám pocit klidu,
skládám-li podle svého zvyku

Při psaní cítím volnost
i radost,
zaženu chmury
a nemám starost
Autor Andrea de Taverne, 27.01.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je nás víc :)

27.01.2006 12:28:00 | Nausika

Tak nějak :-))

27.01.2006 08:41:00 | Buližník

Jsem stejný případ...100%

27.01.2006 07:42:00 | Muad Dib

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí