Bez křídel...

Bez křídel...

Anotace: Když myšlenkám se neubráním, tak...

Zas chce se mi zastavit kroky
a upadnout do zapomnění
nepřestal by se točit svět
jen přestalo by to vnitřní chvění
kdy tělo má navrch
nad lidskou myslí

zrušit svá přání i sliby
snad i ostatní prominou
vždyť mně to šlo tak lehce

nechci černý závoj
ani ticho kostelní
nežádám rozkvetlou louku
ani nebe plné hvězd
jen bezesně spát
a zaspat minulosti pád i let

zabila jsem v sobě samu sebe
ve jménu lásky
té intrikánky
co teď z dálky se směje
otočená zády
divný přízrak v bílém rouchu
co v mé tváři odráží stín

najednou je mi zima
a chtěla bych spát

možná do krásného motýla
se po probuzení převtělím...
Autor Sparkle, 27.02.2011
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Štěpina G, CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké, taky bych měla chuť se někdy převtělit,třeba do motýlka a létat si en tak.

27.02.2011 13:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí