Mám svým myšlenkám odpustit?

Mám svým myšlenkám odpustit?

Když smráká se
a hlas ptačí utichá
myšlenky víří
a každá někam utíká
snažím se je uchopit
a k sobě spoutat něžně
aby mě nemátli
tak jak to dělají běžně
..
na provázek z korálků
je uvážu pevně
do uzlů či copánků
a udělám z nich vězně
vězně co v cele jsou
a nemohou ji opustit
nebo mám svým myšlenkám
jenom tak odpustit?
Autor TedelyBear, 27.02.2011
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: René Vulkán, Květka Š., la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, jo, jo

07.03.2011 17:21:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí