8884km

8884km

Anotace: ...

8884km vzdušnou čarou
Přes moře, přes hory, přes řeky, města
Vzdaluješ se,
i když jsme stvořeny z jednoho těsta

Letadlo vznáší se mi nad hlavou
Odlétám s tebou
I když zůstávám stát přikovaná k zemi
Anetko, stýská se mi

mám tě pod kůží
voním tebou
je pozdě říct zůstaň,
nebo vem mě s sebou

8884km vzdušnou čarou
Budeš žít, pracovat, usínat,
smát se a vzpomínat
V jiném státě, v jiné zemi,
Tvé tělo ve vzpomínku se změní

Se srdcem na dlani na tebe vzpomínám,
polibky posílám
přes indický oceán po větru
jen osm tisíc osm set osmdesát čtyři kilometrů.
Autor Queer, 27.02.2011
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak daleko:(

28.02.2011 04:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí