Hrozny, muzika a galán hrozný.

Hrozny, muzika a galán hrozný.

Anotace: jo tyhle pátky...!!!

Teče voda, teče z kohoutku.
Příboj burácí jako Zikmundův zvon.
Ručník hebký visí na poutku.
Černý, zlatý, rudý tón.

Spiny míhají se v éteru,
duhovým větrem plynou dál.
Valoune tíží mne tvá zlatá kila!!!

Orlí křídlo zhynulo ve květu,
Pan zpívá pro krev z ran,
by se všecek z hrudi smyla.

Cherry - malá, rudá-
plomp o dno skleničky
Bublinky jako perličky
a sféra nestudná.

Šansónu poslední zbytky
mi zahalily tvář,
smrdí tu růží kvítky,
slábne petrolejek zář.

Opouštím měkkost křesla,
kéž by má víčka klesla
a mé srdce v dívem rytmu
báseň bilo o tvém skrytu.

Do hajzlu a zase zpátky,
příběh hroznů z ráje.
Nablito je v rohu,
snad za to mohu...
Jo tyhle pátky
a cvrček "Memory" hraje...
Autor Dominik Plesr, 27.02.2011
Přečteno 323x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí