Úvod

Úvod

Anotace: http://andakar.dobrodruh.net/

Tak tedy pár slov úvodem,
o co tady vlastně jde,
proč se zabývat tímhle webem?
Proč jsi vlastně přišel na Zem?
Protože vezmeme to útokem
a o to tady jde.
Všechny odpovědi nalezneme
uvnitř rozlehlého Sebe.
Vážně právě Teď & Tady
na naší planetě Zemi
tvoříme peklo nebo Nebe.

Netřeba rozebírat špatnosti,
co se kolem nás dějou,
už jsme dávno prohlédli
ty lidi, který nám vládnou.
Ale není řešení neustálé pitvání,
takové rozhořčení je časem plýtvání.
Řešení je uvědomění si vědomí,
žít v přítomnosti přítomnosti
je nejvyšší umění.
Být s odpovědností za své myšlení
je s nevědomostí rozpoutání souznění.
Člověk mínus nevědomost
se vždycky rovná Bůh,
Je jako úrodné Pole
a my Jeho Zlatý Pluh.
Je jako vzduch co nevidíme,
proto častokrát Ho nevnímáme,
pak trpíme, když Jej postrádáme
a umíráme, když už Ho nemáme.

Každý je tak trochu prorok,
no a taky trochu proto
říkám, že děláme pokrok,
že uvnitř nalézáme Zlato.
Děláme tak mnoho,
když děláme dobro,
schází nám už jenom krok
a změníme Svět na-dobro!

Ty kdo už víš, že jde o vědomí,
prosím, kopni to ještě výš.
Výš než nejvýš Nejvyšší stojí
a přece sjednocen s Duší tvojí.
Pozor, tohodle se mysl bojí
a tak tedy opakuji:
Dejte šanci Duši svojí.

Nejsou to jen slova, fráze ani fantasie,
skutečně si tvoříme svět, ve kterém společně žijem,
vážně máme Srdce uprostřed naší hrudi,
kde přebývá naše Duše, která nás chce probudit.
Proto zbytečně na zlo odpovídáme zlem,
zbytečně si tak vytváříme jen další problém,
neustále tak bloudíme temným labyrintem.
Přestaňme poslouchat mysl a oddávat se emocím,
slepota a nevědomost jsou odvěkou nemocí,
aspirace a meditace je zaručený lék,
přesuneme se z mysli do Srdce
a tak začne nový věk,
přesuneme se z mysli do Srdce
a tím stvoříme lepší Svět.

Ve všech Srdcích tentýž Zdroj,
tímto končí nepokoj
a začíná Jednota,
pro každého všeho dost
nese naše planeta,
tak začněme žít pro Radost,
pro přeměnu Světa.
Autor Andakar, 28.02.2011
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí