Spanilá krádež

Spanilá krádež

Anotace: Sedím v baru nočním

Studená keramika
kouř štípe do očí
toto slovní spojení již
použito bylo
A ty?
Miluju tě!
říkáš znova
ale.. to jsou jen slova

Nedostatek produktu
našich lesů
a studená keramika
Většina poezie té dnešní
byla as psaná
při raní toaletě
a když s kouřem
v očích přemýšlím
Tak i té staré
té francouské

Sedím v baru nočním
a kousky oběda včerejšího
mám ve vlasech
Ta studená keramika
Ach.. jediné
počem toužím
to abych netrpěl
když není nikdo
kdoby mi mi vlasy
držel

Sakra! Kouř
A studená keramika
Kolik dívek mi už řeklo
Miluju tě!
A.. říkaj to znova,
Ale.. to jsou jen slova
Kouř
A studená keramika
jen jedna věc jediná
mne zajímá
kdo ukrad tu prkýnko
Autor Arthur Bimbaud, 28.02.2011
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Bourdon d'Charpiott, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Slova jsou jen slova,prázdná snová,zato keramika bez prkýnka a zvratky ve vlasech to je realita ...

28.02.2011 13:44:00 | la loba

Do prkýnka!
Jen prkýnko chybí!
Jinak život
(hrdiny tvé básně)
vlastně nemá chyby ;-)

28.02.2011 13:24:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí