Uvědom si

Uvědom si

Anotace: Svět je zlý ale dívej se na pěkné věci.

Milióny lidí potkávají se denně,
potkávají se na každém rohu země.
Když potkáš někoho smutkem zamlklého,
neptáš se co se mu odehrálo.
Nezajíma tě co ho trápí a bolí,
přemýšlíš jen nad hlavou svojí.
Pokud zaslechneš že se něco stalo,
tváříš se a říkáš jak moc tě to vzalo.
Přitom než to dopovíš,
už jen nad svými problémy přemýšlíš.
Někdy si uvědom člověče,
že někomu ani voda neteče.
Možná zrovna teď někdo umírá,
že někdě ve světě právě se válčívá.
Uvědom si co vlastně máš,
holý svůj život a lidi co znáš.
Netrap se hloupostmi a dělej něco víc,
něž přemýšlej že nemáš nic.
Vztyč hlavu svou a před sebe se dívej
prosím lásku ostatním rozdávej.
Miluj bližní své,
a dívej se jen na to milé.


Štěstí je přece krásná věc!!
Autor Týnka, 28.02.2011
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí