Autobusák 2010

Autobusák 2010

Anotace: Na Zvonařce, na Florenci,ale to není důležité kde, ale že to bylo...

Na konci září

V řadě postávají usmáté a mírně nervozní

Mobily Kabelky Tašky

Batůžky Kufry

Na místenky do Verony

A taky mladá krásná holka

Stojí opodál

A vedle ní dost důvěrně

Kdo by to tak mohl být

Asi prodavač stříbra

Asi smlouvá cenu s ním

Stříbra má tolik

Že by mohl rozdávat

A On se tomu trouba ještě

Tak šťastně směje

A Ona s ním

To snad není pravda

Nezdržuj

Ve Veroně koupíš levněji

Už nasedli všichni milenci

Mířící do Verony

Se Student Agency

Na svá místa

A dopřávají si horkou čokoládu

A žmoulají kousky sušenýho masa

Před cestou

A dívají se na Titanic

V bezpečí bezpečnostních pásů

A průvodčí zbývá obsadit to

Poslední místo vzadu u okna

Zhora se na Ni všichni dívají

Nadržení

Tak nezdržuj

Nasedej

Vyber si ať už jedeme

Čokoláda v klíně

Suši zaskočilo kdesi v krku

Titanic vyplul z přístavu

Vstříc hoře ledu

Když zhora uviděli jak Ona jej objala

Ona jej políbila

Ona to stříbro ve vlasech pohladila

Ona nic nekoupila

Ona už všechno má co chtěla

Ona už nikam nejede

No lidi chápete to


Milenci do Verony vyjeli na čas

Ti dva spolu odcházeli

Tak jak ti milenci do Verony odjížděli

Z autobusáku do sebe zavěšeni

S místenkami Verona ve svém srdci

Pak spolu kdesi sedli a pili horký mátový čaj

Oči jim z toho svítily

Opilé láskou



On nebyl Božský

Ani Honza

Ona nebyla určitě včelka Mája

A možná že Morálka

Dala ruce v bok

Chtěla říct něco o Podvodu

Ale těm dvěma to bylo

Úplně
Autor Tonyend, 01.03.2011
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí