Hloupý sen

Hloupý sen

Anotace: =/

*

Hloupý sen.


Žaluzie zatažené,
V přítemní pokoje.
Tvoje tělo klidně spí
A tvoje mysl věčně bdí.

***
Každé ráno do noci
Jako noční hlídač.
Na poli ostříž,
Ve slunci se zmítá.

***
Tvůj svět vzhůru nohama.
Pokládám já za hada.
Tiše šeptá tvojí duši
A zaměřuje kuši.

***
Slunce … měsíc
Den a noc
To vše rozdělí,
ten tvůj hloupý sen.

***
Autor Klira_VK, 01.03.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí