Raději zvíře

Raději zvíře

Anotace: asi už toho mám dost...

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Dostala jsem strach, že nedokážu žít

a najednou zjišťuji, že tu vůbec nemám být

Lidi si prožívají svoje těžký životy

ze mě se vytrácí i poslední kousek dobroty

Najednou nelituji lidi, co trpí

spíš ocením psa, když radostí ocasem vrtí

Asi už spoléhám na věechny ty podrazy

to jak se chovám já, to jsou jenom odrazy

Člověku věřím možná nos mezi očima

myslím že v tomhle ta víra spočívá

Když řekne mi "chápu tě víc než kdokoli

myslí snad že to pak tolik nebolí

Kdyby mi někdo slíbil modré z nebe

ptala bych se "můžu vůbec věřit v tebe

Že ty lsti přichází od lidí co miluji

to je důvod proč já lásky vždycky lituji

Raději se podívám na východ Měsíce

alespoň tak budu jen jedna z tisíce

Propadnu v mrákoty, když spatřím zvíře

to má být jako já zalezlý v díře

Chápu že se ti chudáci tolik bojí právě nás

alespoň se nás straní včas

Sleduji tu drzost vlezlých potvůrek

které pro škádlení nás použijou jakýkoliv otvůrek

Kdybych mohla, schovám se v naprostém šeru

aby nikdo nepomlouval, jak se se životem peru

Vylezla bych na Slunce jen uškodit těm zlým

kdybych topila se ve smutku, tak jedině v tom svým
Autor perinkaml, 01.03.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí