Jsou to jen mouchy ...

Jsou to jen mouchy ...

Anotace: ***- ... jsou to jen mouchy ... ?? ...

*

tisíce tónů za voskem argonautů
ve spirálách vábení chimér ..
chtěl bys plácačkou
ty mouchy zabít
jenže nevíš
že
tvůj svět
se skládá
jen z popela a much ...


*

.

--------------------------------------------

*

Comment dnes Stanleymu - na serveru LiTerra

*

.
Autor HarryHH, 01.03.2011
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještěže mouchy
nesedaj na rampouchy!

01.03.2011 20:33:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí