čmárám

čmárám

Anotace: ...

Po stěnách čmárám,
myšlenky (ne)hledám,
říkám si dost,
k ničemu a taky proč?

Na stěny nekreslím srdíčka,
ne nejsem už ta malá holčička.


Ale stejně se jako tenkrát
i dnes ohýbám pro pár kamínků,
a ráda se dívám s obdivem
na svoji maminku.

I teď dělám hlouposti
a snažím se zapomenout,
na Tebe,na Ni a veškeré
všední i nevšední starosti.

Nezměnilo se toho moc,
jen přišlo pochopení,
ale není to pořád dost.

Vím, a proto


čmárám, že mě to mrzí....
Autor Niky88, 01.03.2011
Přečteno 237x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Gabrielle, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Danga, Špáďa, Kett, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí